Våra förhoppningar inför 2019

Skärmavbild 2018-12-23 kl. 17.02.57.jpg

Vi vill först tack alla våra kunder för ett fantastisk samarbete och tack för att ni har gett oss tilliten att presentera och marknadsföra era fantastiska tjänster och produkter via videoproduktion.

Under 2018 fick vi möjligheten att filma Randi Zuckerberg på eventet Empowered Women i Stockholm. Hon är skaparen till facebook live och grundare av Zuckerberg Media. Läs mer om vad hon gör här: https://www.zuckerbergmedia.com

Vi hoppas att 2019 blir ett år där vi får träffa fler stjärnor såsom Randi Zuckerberg och få presentera de som personer men även som brand och företag.

Här kommer några av våra förhoppningar inför 2019:

- Skapa reklamfilm för 1-2 stora företag såsom H&M och Volvo och få presentera dem på ett sätt som berör det svenska folket.
- Filma inspirerande föreläsare i Sverige och hjälpa dem att bli upptäckta av fler människor med deras budskap och visdom.
- Skapa roliga rekryteringsfilmer för företag som representerar företaget på ett seriöst men hjärtligt sätt.
- Vi hoppas att genom våra egna hjärteprojekt visuellt uttrycka genom film den mångfald vi har i Sverige och hur berikande den där.

Det här är några av våra förhoppningar inför 2019. Om ni behöver hjälp med att representera ert företag på ett snyggt, proffesionellt och hjärtligt sätt så kan vi hjälpa er med videproduktioner såsom:

- Företagsfilm
- Eventfilm
- Rekryteringsfilm
- Presentationsfilm
- Intervjuer
- Produktionsfilm
- Reklamfilm
- Livesändingar
- Personlig Branding

Och mycket mer, listan tar inte slut :)

Ta kontakt med oss!

God jul från ZDP-teamet.