Vilket fantastiskt Q1 det har varit!

Skärmavbild 2019-03-05 kl. 19.03.14.jpg

Det har varit ett fantastiskt första kvartal på Zazen Design & Production. Vi har fått jobba med nya kunder såsom Beijer Byggmaterial, Svenska Skidförbundet, Memira, OBOS och många fler! Det bästa av allt är att dessa företag är så bra! När man jobbar inom marknadsföring så är det viktigt att hjälpa kunderna att nå ut med deras budskap och att då få möjligheten att jobba med bra arbetsgivare som erbjuder bra tjänster för att förbättra människors liv gör det så mycket lättare för oss att vilja ge mer än 100%. Vem vill inte stödja något bra?!

Så med detta blogginlägg vill vi tacka de ovanstående företagen med att länka deras hemsidor:

Beijer Byggmaterial - https://www.beijerbygg.se
Svenska Skidförbundet - https://www.skidor.com
Memira - https://www.memira.se
OBOS - https://www.obos.se

Om du jobbar med ett företag som behöver marknadsföring genom videoproduktion tveka inte att höra av dig. Vi kan hjälpa till inom dessa områden:

Reklamfilm
Företagsfilm
Casefilm
Eventfilm
Utbildningsfilm
Informationsfilm
Produktfilm
Intervjuer
Livesändningar

Hoppas ni får en fantastisk vecka!

Bästa hälsningar,
ZDP Teamet

Våra förhoppningar inför 2019

Skärmavbild 2018-12-23 kl. 17.02.57.jpg

Vi vill först tack alla våra kunder för ett fantastisk samarbete och tack för att ni har gett oss tilliten att presentera och marknadsföra era fantastiska tjänster och produkter via videoproduktion.

Under 2018 fick vi möjligheten att filma Randi Zuckerberg på eventet Empowered Women i Stockholm. Hon är skaparen till facebook live och grundare av Zuckerberg Media. Läs mer om vad hon gör här: https://www.zuckerbergmedia.com

Vi hoppas att 2019 blir ett år där vi får träffa fler stjärnor såsom Randi Zuckerberg och få presentera de som personer men även som brand och företag.

Här kommer några av våra förhoppningar inför 2019:

- Skapa reklamfilm för 1-2 stora företag såsom H&M och Volvo och få presentera dem på ett sätt som berör det svenska folket.
- Filma inspirerande föreläsare i Sverige och hjälpa dem att bli upptäckta av fler människor med deras budskap och visdom.
- Skapa roliga rekryteringsfilmer för företag som representerar företaget på ett seriöst men hjärtligt sätt.
- Vi hoppas att genom våra egna hjärteprojekt visuellt uttrycka genom film den mångfald vi har i Sverige och hur berikande den där.

Det här är några av våra förhoppningar inför 2019. Om ni behöver hjälp med att representera ert företag på ett snyggt, proffesionellt och hjärtligt sätt så kan vi hjälpa er med videproduktioner såsom:

- Företagsfilm
- Eventfilm
- Rekryteringsfilm
- Presentationsfilm
- Intervjuer
- Produktionsfilm
- Reklamfilm
- Livesändingar
- Personlig Branding

Och mycket mer, listan tar inte slut :)

Ta kontakt med oss!

God jul från ZDP-teamet.

Vad är syftet med film?

websitepic3jpeg.jpg

Idag hade jag ett möte med en potentiell kund i ett medelstort bolag och tänkte under mötet varför de skulle vilja ha filmer för deras företag. Det första som kom till mig var att det kan potentiellt öka deras försäljning och stärka deras varumärke.

Jag tror att film och videoproduktion är till för alla företag och organisationer som verkligen har något bra att erbjuda och förmedla. Så detta blog inlägg är tillägnat till bra företag och organisationer som vill att fler ska köpa deras tjänster eller produkter.

Här kommer 3 frågor att tänka på innan du skapar din film:

  1. Vad vill ni uppnå med filmen?

  2. Vilken känsla vill du skapa för de som tittar på filmen?

  3. Vilka vill ni nå ut till?

När ni har svar på dessa tre frågor så blir det mycket lättare för oss som produktionsbolag att planera och berätta er story på en snyggt och professionellt sätt.

Hoppas ni gillade detta blogginlägg. Kommentera gärna nedan om ni skulle vilja ha fler liknande inlägg.

Tills nästa gång!

FÖRETAGSFILM - BLACK FRIDAY 2018

Företagsfilm - Black Friday

FÖRETAGSFILM - BLACK FRIDAY DEN 23 SEPTEMBER!

För första gången så erbjuder vi små och medelstora företag möjligheten att skapa en företagsfilm för 7000 kr! Vi tycker detta är spännande då många företag är en startup och behöver nå ut och då är video ett fantastisk verktyg :)

Ska bli spännande att se vilka som blir de första 10 företagen som kontaktar oss och får ta del av detta erbjudande.

EVENTFILM - EMPOWERED WOMEN

celebration.jpg

EVENTFILM FÖR EMPOWERED WOMEN

Så kul att få filma en stor publik som på detta event. 1000 personer! Vårt uppdrag var att skapa en 2-3 min highlightfilm med alla de bästa minnena från eventet samt att filma alla talare och projektera ut bilden till de 3 stora skärmar som fanns på plats så att publiken kunde se talarna bättre. Det absolut bästa med detta event var Mahima som ni kan se på bilden ovan som verkligen fick igång publiken med massor av dans och YES!!!! Lite amerikanskt men roligt att uppleva som filmproducent. Det allra bästa med detta event var talaren Randi Zuckerberg som är syster till Facebooks grundare Mark Zuckerberg. Väldigt begåvad kvinna med utbildning från Harvard och enorm kunskap inom marknadsföring. Hon var marknadsansvarig för Facebook under en lång period tills hon bestämde sig för att gå sin egen väg.

Vi hoppas på att filma fler stora events med multipla kameror eftersom det ger så många perspektiv, ibland ser man mer på en highlighfilm än vad publiken på plats såg och det är en av många magier med videproduktion :)

By the way, så kul att skriva hoppas på många posts framöver!

FÖRETAGSFILM VILLA SOLUDDEN

Skärmavbild 2018-11-13 kl. 12.05.22.jpg

FÖRETAGSFILM FÖR VILLA SOLUDDEN

Vi på Zazen Design & Production blir så himla glada när vi får möjligheten att filma vackra platser såsom vi fick under denna produktion för Villa Soludden i Värmdö. Natur, vatten, god mat, vacker arkitektur, trevliga människor och en fransk kock. Svårt att slå! :) Allvarligt talat, det är precis så det är på Villa Soludden, ett paradis där man som företag kan boka konferens, som privatperson gifta sig och som filmproducent få dokumentera magin :)

Det här är första blogginlägget och vi tänkte att det är kanske kul att dela med vår upplevelse med andra under vår resa som produktionsbolag. Hoppas på att skriva många roliga och inspirerande inlägg framöver!