Vad är syftet med film?

websitepic3jpeg.jpg

Idag hade jag ett möte med en potentiell kund i ett medelstort bolag och tänkte under mötet varför de skulle vilja ha filmer för deras företag. Det första som kom till mig var att det kan potentiellt öka deras försäljning och stärka deras varumärke.

Jag tror att film och videoproduktion är till för alla företag och organisationer som verkligen har något bra att erbjuda och förmedla. Så detta blog inlägg är tillägnat till bra företag och organisationer som vill att fler ska köpa deras tjänster eller produkter.

Här kommer 3 frågor att tänka på innan du skapar din film:

  1. Vad vill ni uppnå med filmen?

  2. Vilken känsla vill du skapa för de som tittar på filmen?

  3. Vilka vill ni nå ut till?

När ni har svar på dessa tre frågor så blir det mycket lättare för oss som produktionsbolag att planera och berätta er story på en snyggt och professionellt sätt.

Hoppas ni gillade detta blogginlägg. Kommentera gärna nedan om ni skulle vilja ha fler liknande inlägg.

Tills nästa gång!

FÖRETAGSFILM - BLACK FRIDAY 2018

Företagsfilm - Black Friday

FÖRETAGSFILM - BLACK FRIDAY DEN 23 SEPTEMBER!

För första gången så erbjuder vi små och medelstora företag möjligheten att skapa en företagsfilm för 7000 kr! Vi tycker detta är spännande då många företag är en startup och behöver nå ut och då är video ett fantastisk verktyg :)

Ska bli spännande att se vilka som blir de första 10 företagen som kontaktar oss och får ta del av detta erbjudande.

EVENTFILM - EMPOWORED WOMEN

celebration.jpg

EVENTFILM FÖR EMPOWERED WOMEN

Så kul att få filma en stor publik som på detta event. 1000 personer! Vårt uppdrag var att skapa en 2-3 min highlightfilm med alla de bästa minnena från eventet samt att filma alla talare och projektera ut bilden till de 3 stora skärmar som fanns på plats så att publiken kunde se talarna bättre. Det absolut bästa med detta event var Mahima som ni kan se på bilden ovan som verkligen fick igång publiken med massor av dans och YES!!!! Lite amerikanskt men roligt att uppleva som filmproducent. Det allra bästa med detta event var talaren Randi Zuckerberg som är syster till Facebooks grundare Mark Zuckerberg. Väldigt begåvad kvinna med utbildning från Harvard och enorm kunskap inom marknadsföring. Hon var marknadsansvarig för Facebook under en lång period tills hon bestämde sig för att gå sin egen väg.

Vi hoppas på att filma fler stora events med multipla kameror eftersom det ger så många perspektiv, ibland ser man mer på en highlighfilm än vad publiken på plats såg och det är en av många magier med videproduktion :)

By the way, så kul att skriva hoppas på många posts framöver!

FÖRETAGSFILM VILLA SOLUDDEN

Skärmavbild 2018-11-13 kl. 12.05.22.jpg

FÖRETAGSFILM FÖR VILLA SOLUDDEN

Vi på Zazen Design & Production blir så himla glada när vi får möjligheten att filma vackra platser såsom vi fick under denna produktion för Villa Soludden i Värmdö. Natur, vatten, god mat, vacker arkitektur, trevliga människor och en fransk kock. Svårt att slå! :) Allvarligt talat, det är precis så det är på Villa Soludden, ett paradis där man som företag kan boka konferens, som privatperson gifta sig och som filmproducent få dokumentera magin :)

Det här är första blogginlägget och vi tänkte att det är kanske kul att dela med vår upplevelse med andra under vår resa som produktionsbolag. Hoppas på att skriva många roliga och inspirerande inlägg framöver!